Saker att tänka på vid städning 

I denna text är syftet att belysa en del olika tips och råd när det gäller städning i hem. Oavsett om det gäller ditt eget hem eller någon annans så finns det nämligen en del att tänka på när det gäller att städa så nedan följer en del av de tips man kan följa för att göra detta enklare. 

Det första tipset är att först och främst titta igenom det rum du ska ta dig an och se vad som behöver göras just där. Ofta behöver man börja med att plocka undan en del saker innan man börjar. 

För det andra så bör man sedan börja med att damma innan man dammsuger och därefter tvättar golven. Detta eftersom dammet ramlar nedåt mot golvet och då får man med allt. För det tredje så är det alltid en god idé att börja från ena hörnan (och sidan) av rummet då det också underlättar för att veta var man är i rummet och i vilket steg i processen man är på. Detta gör att man lättare kan komma igen om man skulle råka bli distraherad under tiden man städar. 

Det blir nämligen fjärde tipset i denna artikel , undvik distraktioner. Det är otroligt lätt att låta annat komma i vägen för att hålla rent. Många tycker det är tröttsamt och slitsamt att städa så om man inte blir distraherad under tiden så blir det också lättare.