Fördelar med Städfirmor & Städhjälp 

Det är flera år sedan vi först testade hemstädning och det har vi inte ångrat en sekund. Vi bor i en stor gammal villa med många skrymslen och vrår och varje veckoslut gick det åt många timmar till att bära runt dammsugare och golvmopp för att hålla undan det värsta. Visst hjälptes vi åt hela familjen, barnen städade i sina rum, hundarna var mer hjälpsamma med att dra in grus och dessutom fälla lite päls här och var. Nu vill vi ju ha en stor familj, vi vill ha både hundar och ungar. Vi vill också ha någorlunda rent omkring oss så det blev som det blev. Egentligen ville vi hellre ägna helgerna åt olika aktiviteter med familj och hundar, men det var ofta svårt att hinna med båda delar. Städningen tenderade att bli ett nödvändigt ont och det blev ofta lite tjafs om vem som egentligen skulle göra vad och om det inte var dags att putsa fönstrena förresten. Då bestämde vi oss för att testa hemstädning för att se om det var något för oss. Pusta diskbänken - rengöringstjänster

Olika hemstädningsföretag 

Vi började med att kolla olika företag som erbjöd hemstädning. Vi kontaktade några vi tyckte verkade bra och beskrev vår familj och vårt hus innan vi bad om en offert. Efter att ha jämfört olika erbjudanden och även kollat upp vad vi skulle kunna få i RUT-avdrag för hushållsnära tjänster bestämde vi oss för ett av företagen och bokade en första hemstädning med dem. Eftersom det var första gången ville vi ge rätt fria händer, det enda vi ville var att huset skulle bli städat. Själva åkte vi faktiskt bort över helgen. Vi tog husbilen och åkte iväg till en härlig helg med agilitytävlingar för hundarna och massor med umgänge med andra hundmänniskor. Avkoppling och samvaro för oss allihop. Självklart har vi gjort sådana här utflykter tidigare också, men den stora skillnaden nu var ju när vi kom hem. Vi kände knappt igen huset, det var så otroligt fräscht och rent. Fönstrena var så blanka att vi nästan trodde de var öppna, kylskåpet blänkte och ugnen var ren till och med inuti. Det var så jätteskönt att bara glida in utan att behöva planera in en snabbstädning innan det blev dags för måndag och jobb med gambling igen. 

Det bästa vi gjort 

Att boka hemstädning var det bästa vi har gjort. Vi har ett avtal där en och samma person kommer och städar varannan vecka hos oss nu. Ibland hoppar vi över, någon gång bokar vi en extrastädning. Det fungerar jättebra och vi kan ägna oss åt roligare saker än att jaga dammråttor.